مسیری اشتباه ،
مقصدی دائمی را نمی سازد.
همیشه می توانی تغییر مسیردهی.
هیچ وقت به کسی اجازه نده بهت بگوید برای همیشه گم شده ای.
مسیری اشتباه ،
مقصدی دائمی را نمی سازد.
همیشه می توانی تغییر مسیردهی.
هیچ وقت به کسی اجازه نده بهت بگوید برای همیشه گم شده ای.
تعداد شرکت هایی مثل GE، Accenture، و Deliotte که گزارش های سالانه را کنار می گذارند و در عوض به سراغ بازخور های سریع تری مثل پایش های ماهانه یا سه ماهه می روند رو به افزایش است. اما نگاه به سالی که گذشته قدرت خاصی به انسان می بخشد. این کار می تواند برای رشد شخصی نیز ابزار سودمندی باشد، به ویژه برای کارآفرینان.
روانشناسی مجارستانی زمانی برای نوشتن کتاب جدیدش از چند فرد خلاق سرشناس اجازه ی مصاحبه خواست. یکی از جالب ترین چیز ها در مورد پروژه ی او تعداد بالای افرادی بود که به او پاسخ منفی داده بودند.
پیتر دراکر، نویسنده ی حوزه ی مدیریت به او پاسخ داد: «یکی از راز های بهره وری این است که هر کسی برای رسیدگی به تمام دعوت ها از جمله دعوت شما، باید یک سطل کاغذ باطله ی بسیار بزرگ داشته باشد. تجربه به من نشان داده است که بهره وری یعنی کارهایی که به دیگران در انجام کارهایشان کمک می کند را انجام ندهید، و در عوض تمام وقت خود را صرف کارهایی بکنید که خداوند متعال شما را برای انجامشان آفریده است؛ و این کار را به نحو احسن انجام دهید».
شاید این احساس برای خیلی ها بیگانه باشد اما اغلب کارآفرینان احساس عذاب وجدانی که از وقفه های کوتاه میان کارشان به آنها دست می دهد را به خوبی می شناسند؛ چه برای صرف ناهار یا قدم زدن اطراف محل کار باشد و چه حتی برای استفاده از سرویس بهداشتی. زمانی که به انجام کار نگذرد از نظر خیلی ها زمان تلف شده محسوب می شود.
احتمالاً تا به حال برای شما هم پیش آمده است که خسته و کوفته از خواب بیدار شده باشید و ندانید آیا علت آن کابوس شبانه بوده است یا اینکه صرفاً چند دقیقه بیشتر باید بخوابید. به گفته ی پاتریک فولر، محقق خواب و استادیار دانشکده ی پزشکی دانشگاه هاروارد، راه هایی برای یافتن پاسخ این سؤال وجود دارد.
با اینکه برای همسطح کردن میزان حقوق دریافتی زنان و مردان ظرف دهه های گذشته تلاش هایی صورت گرفته است، به نظر می رسد این تقاوت هنوز در جای خود پابرجاست. فرانسیس دی بلو و لارنس ام کان، نویسندگان پژوهش تازه ی اداره ی ملی پژوهش های اقتصادی آمریکا، برای پیدا کردن علت این مسئله به واکاوی داده های حقوق و مشاغل از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۰ پرداخته اند. آنها متوجه شدند با افزایش شمار بانوانی که به دانشگاه راه می یابند، فارغ التحصیل می شوند و به بازار کار راه پیدا می کنند، نقش میزان تحصیلات و تجربه ی کاری در تفاوت میان حقوق مردان و زنان کمرنگ تر شده است. به این ترتیب تفاوت باقیمانده را نمی توان با ادعای عدم بهره مندی بانوان از مهارت ها و الزامات اولیه توضیح داد. پس علت چیست؟
۱– نسبت به خودمان احساس خوبی داشته باشیم و خود را خوب ، دانا و با ارزش بدانیم.
۲– لیستی از صفات مثبت خود تهیه کنیم و راه های تقویت آنها را بیابیم و تجربه کنیم.
۳– لیستی از افکار منفی خود در طی روز تهیه و سعی کنیم برای هر فکر منفی یک فکر مثبت معادل بیابیم تا به کمک آن بتوانیم با افکار منفی مقابله کنیم.